30 dage til et (mere) minimalistisk hjem

Praktisk guide til at hjælpe dig på vej mod et mere minimalistisk hjem

Længes du efter et mere overskueligt hjem? Et hjem med lys, luft og overskud? Men bliver du overvældet ved tanken om at begynde på at skabe overblik i dit hjem?

Gennem 7 år har jeg arbejdet på at gøre mit hjem mere simpelt og overskueligt. Jeg har prøvet på utallige forskellige måder at komme overskydende ting og sager, ja faktisk bare alt mit rod til livs. Selvom jeg har været undervej i 7 år er jeg dog ikke i mål endnu. Faktisk opdager jeg at jo mere jeg rydder op og skiller mig af med, jo mere har jeg lyst til at eje endnu færre ting. Sjovt som denne mentalitet også betyder at “mere avler mere!”

Undervejs har jeg opdaget, at der er utallige måder at gå til oprydning i hjemmet på, og mens jeg har eksperimenteret med at minimere mit hjem, er der udgivet utallige oprydningsbøger om samme emne. Gradvist har jeg fundet min egen måde at nærme mig et mere simpelt hjem på, og den vil jeg gerne dele med dig, i håbet om at det kan gøre din rejse mod et mere minimalistisk hjem lidt lettere.

Du kan klikke på billedet nedenfor og downloade dokumentet. Her har jeg lavet en udførlig guide til en måned i minimalismens tegn.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.