Om

Det simple liv er et sted for dig, der ønsker inspiration at leve livet lidt anderledes. Ikke nødvendigvis som Bonderøven, der er selvforsynende og bygger alt fra høriver til hønseskure selv, eller som en fra “Off the grid”-bevægelsen der lever uden strøm langt ude på landet for at komme tilbage til en mere simpel tilværelse. Måske er du bare nået dertil, hvor dit hjem er fyldt med masser af ting, som du egentligt ikke aner, hvordan er kommet der. Måske har du et ønske om at den mad du stopper i munden er lidt sundere. Måske har du et ønske om at lave flere ting selv, både i køkkenet og andre steder i huset.

Jeg bor i en af de største byer i Danmark, men forsøger at leve mit liv ud fra et ønske om at gøre tingene simplere og skabe mere ro i hovedet og tid i kalenderen til de ting, der virkeligt betyder noget for mig. Jeg er vokset op som barn i et forbrugersamfund, der har vænnet sig til at smide alting ud, når det stoppede med at virke eller fik en lille skramme. Som voksen er jeg blevet mere bevidst om at vi ikke kan fortsætte på den måde, hvis vi vil overlevere jorden i en ordentlig forfatning til den næste generation.

Derfor forsøger jeg at leve mit liv ud fra tre principper om enkelhed, renhed og ansvarlighed. Enkelhed på den måde, at jeg har fokus på at skabe rum i mit liv til de mennesker jeg holder af. Renhed betyder for mig, at jeg stræber efter at efterlade så lille et forurenende aftryk på miljøet som muligt. Ansvarligheden kommer til udtryk i, at jeg ikke ønsker at forme mit liv efter en jagt på et velbetalt job, så jeg har penge til at købe det nyeste modetøj eller den nye iPad.

Her på siden deler jeg mine tanker om at leve et enklere liv. Du bestemmer selv, om du betragter det som en kilde til inspiration eller en god historie om at prøve at leve anderledes. Ønsker du at læse noget mere om baggrunden for siden kan du klikke på linkene nedenfor.

Om simple living

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.