Om

Det simple liv er startet af Julia Sakskjær, som et forsøg på at finde en anden og mere simpel tilgang til livet. Hun har gennem tiden skrevet mange refleksioner om livets forskellige udfordringer. Fælles er dog, at artiklerne kredser om at vælge et simplere, og dermed mere håndterbart liv, både af miljømæssige årsager, men også for at undgå at blive suget ind i en overforbrugskultur.

Julia er overbevist om, at det gode liv ikke nødvendigvis er, at leve som alle andre, og har derfor sat sig for at undersøge forskellige aspekter af et simpelt liv, for at finde sin helt egen opskrift på det gode liv.

 

Jeg er vokset op som barn i et forbrugersamfund, der har vænnet sig til at smide alting ud, når det stoppede med at virke eller fik en lille skramme. Som voksen er jeg blevet mere bevidst om at vi ikke kan fortsætte på den måde, hvis vi vil overlevere jorden i en ordentlig forfatning til den næste generation.  – Julia

 

De emner Julia særligt kredser om,
når hun beskriver et enklere liv er:

  • Minimalisme
  • Økonomi
  • Zero waste kulturen
  • Bæredygtighed
  • Travlhed

 

Julia er uddannet med en bachelor i jura, en kandidat i analytisk journalistik og arbejder til hverdag som projektleder.

 

2 thoughts

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.