Simple living

Måske kender du til fænomenet ‘simple living’. Mange kender det måske mest fra tvprogrammet ‘Bonderøven’, hvor Frank Erichsen forsøger at leve det simple liv. I bund og grund går livsstilen ud på at leve mere simpelt, genbruge ting, købe mindre og at skabe ro i sindet gennem et simpelt liv.

Jeg har gennem længere tid ledt efter et sted, hvor jeg kan finde ro midt i en alt for stresset hverdag. Livet i en storby er fint, men indimellem griber jeg mig i at savne at bo på landet. Der, hvor der er højt til loftet, og hvor man kan rode med en masse praktiske ting. Det er først som voksen gået op for mig, hvor meget jeg nyder at arbejde med mine hænder og få et praktisk resultat ud af det. Uanset om det er at bage boller i stedet for at købe dem, at strikke mine egne uldsokker eller plante tomater i vindueskarmen. Projekterne er små, for det er pladsen i lejligheden også, men alligevel giver de en helt usigelig ro indvendig.

Denne side bliver mit personlige forsøg på at leve et mere simpelt liv, ud fra en selvforsyningstankegang. Selvfølgeligt kan man ikke bliver selvforsynende, når man bor på 1. sal i en asfaltjungle, men jeg har oplevet hvordan disse små landlige og hjemlige opgaver har givet mig mere ro i sjælen.

Mit ønske er at dele denne ro med dig, hvis du vil være med!

3 thoughts

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.