At skille sig af med sine ejendele – part II

Når det bliver forår, og solen begynder at skinne lidt mere ind ad vinduerne i min lejlighed, er det som om jeg bliver mere klar over, hvor mange ting jeg ejer. Så snart sollyset falder på bogreolen, tøjstativet og alle de andre ting jeg ejer, bliver jeg pinligt bevidst om, at jeg omgiver mig med utroligt mange ting, som jeg ikke benytter mig af.

Jeg er derfor igen i år begyndt at rydde op og sortere i min lejlighed. En fordel ved mit oprydningsflip er, at jeg automatisk kommer længere i min 2015 challenge, som jeg tidligere har fortalt om. Det er som om, at for hver kasse med ting, jeg kan skille mig af med, jo lettere bliver den vægt, der hviler på mine skuldre. En af de ting, der har gjort det særligt sjov med oprydningen i år, er at jeg har forsøgt at tage oprydningen til et nyt niveau, og sælge nogle af de ting, som jeg ikke længere ønsker at eje.


Jeg har tidligere oplevet det svært at få solgt noget, men har givet det et forsøg igen på Den blå avis. Om det er fordi jeg har gjort mere ud af annoncerne end tidligere, eller om jeg bare har været mere heldig ved jeg ikke, men i hvert fald har jeg i løbet af de første 14 dage fået solgt for over 500kr, hvilket er langt over, hvad jeg havde turdet forvente, og det giver mig blod på tanden til at forsøge mig med endnu flere salgsannoncer.

Det kræver selvfølgeligt lidt arbejde, og det tager noget tid at få sendt pakkerne og få aftalerne i hus, men samtidig er det rart at se, at jeg faktisk kan tjene lidt på det. Jeg har lovet mig selv at alt, hvad jeg tjener på denne måde skal bruges til at nedbringe min SU-gæld yderligere og på den måde gøre mit liv mere simpelt.

Indtil videre har jeg solgt både en whiskykaraffel, et akvarium, bøger, en kandevase mv, og der er mere undervejs, så mon ikke der bliver en lille sjat penge efterhånden.

Her kan du læse mere om min 2015 challenge

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.