Hjemmelavede julegaver

Skærmbillede 2015-01-05 kl. 15.18.06
For et stykke tid siden, spurgte en kvinde efter mønsteret til det smykkeskrin, jeg lavede i patchwork sidste år i julegave til mine to niecer. Normalt laver jeg ikke ting ud fra et mønster, men finder bare på undevejs i processen, hvordan det jeg laver skal se ud. Men en gang skal jo være den første, og derfor har jeg brugt et par dage på at genskabe mønsteret.

Det har ikke været helt let, faktisk har jeg været nødt til at klippe alle delene ud i pap igen og prøve at sætte dem sammen, for at være sikker på at alle elementerne var med – men jeg synes faktisk det er blevet et pænt og overskueligt mønster.

Hvis du også har lyst til at forsøge dig med at lave det, kan du skrive til mig på maildetsimpleliv@gmail.com så finder vi en god pris på mønsteret.20151027_165505

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.