Hjemmelavet julegave

20141026_222659

Der er ikke længe til jul, og som jeg før har skrevet her på siden, så vil jeg gerne være i god tid med gaverne. Jeg har besluttet mig for at mine to skønne niecer skal have en hjemmelavet gave, og jeg er derfor gået i gang med at sy smykkeskrin til dem. Der skal både bruges lim, stof, pensler, skabeloner (i øvrigt lavet af genbrugspap fra morgenmadsemballage), og selvfølgeligt store mængder kaffe, men så tror jeg også det bliver et godt resultat.

20141026_222637

Faktisk har jeg været igang i et stykke tid, men det er et længerevarende projekt at få det færdigt, fordi der er så mange små stykker der skal passe sammen, og sys ret præcist fast, for at alle delene til smykkeskrinet kommer til at passe sammen.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.