Et liv uden gæld

a women releases birds from her cage
Bertrand Demee – Getty Images

En af de ting, der har fyldt meget for mig det sidste års tid er, at jeg gerne vil være gældfri. Det er faktisk lidt svært for mig at skrive det her, for jeg er ikke særlig stolt af at jeg i det hele taget har gæld. For det minder mig om, at jeg har taget beslutninger tidligere i mit liv, jeg ikke er særlig stolt af den dag i dag.

Men uanset hvordan min gæld er opstået, er der stadig tid til at vende om og tage ansvar for der hvor jeg står i dag. I dag er jeg heldigvis godt igang med at betale af, og kan se frem mod den dag, hvor jeg er helt gældfri. Ja, der kommer til at gå noget tid, men det bliver rigtig godt, når jeg kommer dertil. Det er i øvrigt også derfor at jeg tidligere på året besluttede mig for at skrive noget om at få styr på mit hverdagsbudget.

Jeg har i noget tid spekuleret over, hvordan man træner sin hjerne til at være autoindstillet på en økonomisk sund adfærd. For nylig faldt jeg så over en artikel, der beskriver 10 karaktertræk, som gældfrie mennesker har. Nogle af karaktertrækkene har jeg allerede (pyh!) mens der er god plads til at træne de andre.

Uanset om du har gæld eller ej, vil jeg opfordre dig til at læse denne artikel. Der er så meget godt at hente i at være bevidst om disse karaktertræk. 10 characteristics of debt-free people

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.