At ytre sig offentligt om et grønnere liv

Klik ind på “Spændingsfeltet” og hør, hvordan det lød, da jeg for første gang udtalte mig offentlig om et grønnere liv.

For snart to år siden medvirkede jeg for første gang i et projekt, hvor jeg skulle udtale mig offentligt om mine tanker om at leve grønt. Jeg kan huske, at jeg gjorde mig mange tanker op til indspilningen af pilotafsnittet af podcasten “Spændingsfeltet.” For hvordan ville folk reagere på, at jeg lige pludseligt mente noget om, hvordan vi skal passe på vores klode. Og hvordan ville folk reagere på, at mine tanker om at passe på miljøet baserer sig på, at jeg har en tro på noget større end mig selv. Og hvem var jeg overhovedet at mene noget om miljøet?

Alligevel tog jeg mod til mig og sprang på hovedet ud i det. Siden da er det blevet til flere små medvirkender rundt omkring, hvor jeg forsøger at sætte ord på nogle af de mange tanker jeg gør mig, om hvordan vi er forvaltere af jorden.

Hvis du har lyst, kan du høre pilotafsnittet på cirka en halv time her. Du skal scrolle helt ned i bunden og finde afsnit 1, “Grøn kirke“.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.