Tid til et gearskifte

Over det sidste halve år er jeg blevet meget optaget af den måde, jeg lever på, og hvordan min livsstil påvirker miljøet. Jeg er derfor begyndt at researche og lære så meget som muligt om at leve mere bæredygtigt. En af de strømninger jeg særligt følger er zero waste bevægelsen, hvor folk deler historier, tips og tricks om, hvordan de lever uden at producere skrald. Netop dette er jeg blevet så grebet af, at jeg i øjeblikket er igang med at indarbejde det i mit eget liv.

Jeg har i løbet af det sidste halve år lavet en masse forskellige eksperimenter, som jeg fremover vil dele her på siden, i håbet om at du, lige som jeg selv, vil finde inspiration til at producere mindre skrald og dermed blive bedre til at passe på vores jord!

Hvis du ikke er helt sikker på, hvad zero waste bevægelsen går ud på, kan du se denne video, der forklarer hvad zero waste er, og hvordan idéen er opstået.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.