Sommerstemning

Selvom det teknisk set ikke er sommer før i overmorgen, har det føltes sådan de sidste par dage. Endeligt kan man få luftet shorts’ene og nederdelene igen, og man slipper for at slæbe rundt på tunge jakker, når man skal udenfor – what’s not to like…

På altanen er det også blevet sommer. I år har jeg nemlig plantet jordbær, så der er noget pænt at se. Om sommeren bruger jeg min altan rigtig meget, både til afslapning, og når jeg har hjemmearbejdsdage. Jeg ved nærmest ikke noget bedre, end at sidde udenfor med min kaffe og høre fuglene synge, mens jeg arbejder.

Og i år har jeg så plantet jordbær ude på min altan, for at pynte lidt. Planterne har jeg fået fra min søsters have, så de har ikke kostet mig en øre. Jeg glæder mig til at se om de bliver til gode jordbær i år, eller om flytningen fra køkkenhaven og ud på min altan har været for hård ved dem.IMG_7254

 

Sommersødt til ganen

Når det er sommer, får jeg tit lyst til at spise søde desserter. I år er det dog lidt en udfordring, fordi jeg træner op imod et løb senere på året. Derfor prøver jeg at lave sunde alternativer, så jeg ikke skal løbe alt for meget ekstra for at holde mig up to date med min træning. En af mine kollegaer har lavet denne dessert, som jeg virkeligt synes er lækker.

Kathrines sunde dessert
Desserten er lavet af halvknuste makroner i bunden, revne gulerødder, skyr rørt med en smule vanillesukker og øverst røde vindruer. Lækkert og ikke alt for usundt – tak for inspirationen, Kathrine!

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.