Tilbage til gør-det-selv-projekterne

Det er ved at være lang tid siden jeg har gjort noget ved mit spisesæt-projekt. For to år siden fik jeg et bord og seks stole fra min mormors gård, da vi skulle sælge den. Jeg startede med at slibe lakken af bordet og male det hvidt, men nåede aldrig til stolene før jeg måtte sætte projektet på pause. I år vil jeg dog prøve om jeg kan komme lidt længere med projektet.

For det første har det vist sig at idéen med ikke at lakere bordet efter at have malet det, var en relativt dårlig idé. Ikke alene er malingen blevet slidt af flere steder allerede, men det har også taget langt hurtigere imod farve fra ting, der har stået på bordet. Eksempelvis har det i dag både ringe fra kaffekopper og små farvede firkanter, hvor der lå vådt konfetti på bordet nytårsaften. Så jeg kommer nok ikke udenom at give bordet en omgang på ny.

image

Derudover har jeg seks stole der alle skal slibes ned, malet og lakeres med noget mat lak. Det er et større projekt så jeg må tage det lidt i bidder… En af mine venner nåede halvvejs med at slibe den første stol ned, så jeg tog resten… Nu er der “kun” fem stole tilbage… og ja – så skal de jo også males og de skal have nyt betræk. Det ser ud til at der er mere end nok for mig at lave til denne sommer også.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.