En dag at fejre

20140302_115652

Jeg har tidligere fortalt, hvordan jeg har fået et andet forhold til min økonomi, efter at jeg begyndte at tage mig selv og min gæld alvorligt. Det betyder at det de sidste par år har været en stor økonomisk prioritering for mig at få betalt min gæld hurtigere af.

De sidste par år har jeg derfor brugt en pæn del af min løn på at betale ned på min gæld. Målet var at jeg skulle være færdig med at betale af på mit billån senest 1. juni i år, så jeg fremadrettet kunne fokusere på min SU-gæld. For at give mig selv mere motivation, har jeg i løbet af det seneste år betalt ekstra ind, når jeg havde mulighed for det, og i dag, den 4. april har jeg kunnet indbetale det sidste afdrag på gælden hele to måneder før tid.

Jeg må indrømme at det føles godt – og i bakspejlet endnu bedre, end da jeg brugte pengene på bilen. Tilbage er så bare den sidste gældspost som jeg kaster mig over med fornyet kraft. Men heldigvis skal der også være tid til at fejre sejren lidt. Om det bliver en middag ude med veninderne eller en cafétur har jeg ikke besluttet endnu, men det bliver helt sikkert godt.

Hvis du vil læse lidt om de teknikker jeg har brugt for at motivere mig selv til at betale af på min gæld, kan du læse mere her.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.