September udfordring

Det er blevet efterår – i hvert fald på kalenderen. Det betyder at jeg har startet endnu en udfordring for mig selv. Jeg elsker at konkurrere, og særligt når det er mod mig selv. Og hvis jeg så samtidig kan spare penge og leve et sjovere liv, så er konkurrencen lige i øjet.
Min udfordring for september er at forsøge at spare 50 %  af mit normale madbudget. Ikke ved at spise ringere end hvad jeg normalt gør, men ved at bruge alt det mad jeg allerede har i mit køleskab.

20150901_140314En af de vigtigste ting i planen er at undgå at smide mad ud, og i stedet få udnyttet mine råvarer mest muligt. Jeg tyvstartede faktisk lidt på projektet allerede i går, og allerede nu betyder det, at det er meget mere spændende at gå i køleskabet, end det var før.
Både i går og i dag har jeg f.eks. lavet lækre smoothies af den frugt der er ved at blive blød og rynket og som jeg ellers normalt ville skulle tvinge mig selv til at spise. Nu bliver det i stedet til appelsin og fersken smoothie, og mine måltider består af meget mere varieret mad end normalt, fordi jeg er opmærksom på at få brugt mine rester.

Jeg ved det godt – jeg burde være opmærksom på ikke at smide mad ud hele året rundt og det er jeg til en vis grad også. Men det er altid godt at minde sig om, hvad man rent faktisk gerne vil, så man får det “op på radaren” igen.

Hvis du vil være med til at give dig selv en udfordring i september om at spare penge og mindske dit madspild, så skriv en kommentar nedenfor og gerne, hvad dit mål er, så kan vi sammen holde hinanden op på det i løbet af september.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.