Første høst fra vindueskarmen

20150427_123517Sådan ser min vindueskarm i køkkenet ud hvert år i april. Masser af potter med grønne planter, der skaber velduft og godt humør. Og det er ikke kun i køkkenet, at der er masser af planter, det er der også i stuen, og endda også i soveværelsets vindueskarm!

Der er noget med det, at have planter i vindueskarmen, der gør mig glad indvendigt. Faktisk tror jeg det er sundt for hovedet at have noget grønt at kigge på – jeg kan i hvert fald mærke at min livskvalitet stiger betragteligt, når jeg begynder at se de små spirer skyde op af potterne hvert år.

Skærmbillede 2015-06-05 kl. 18.34.15

Nå, men det jeg egentligt ville vise er, hvad det er blevet til at spiselige resultater i år. For ja, jeg har faktisk allerede kunnet sætte tænderne i hjemmedyrket grønt i år.

Jeg troede ikke at det ville gå så stærkt, men minsandten om ikke det allerede er blevet til både en skål salat og et par radiser.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.