Grøntsager i min vindueskarm

20150309_200029I år har jeg prøvet at variere, hvad jeg har plantet i vindueskarmen. Det var først et stykke inde i marts, at jeg kom i tanke om at jeg slet ikke havde fået forspiret noget. På det tidspunkt plejer jeg ellers at være godt i gang, men i år har alt muligt andet taget min opmærksomhed, så jeg slet ikke havde nået at tænke på at jeg havde glemt det. Nå, men frem kom mit forspirings-kit, og efter en hyggelig aften, var der masser af potter til mine helt tomme vindueskarm.

20150309_200025Som de sidste par år har jeg forsøgt mig med tomater, som jeg har gjort alle årene, bønner, spinat og basilikum, men i år har jeg føjet nogle flere forskellige planter til. Eksempelvis har jeg for første gange prøvet at så salat, radiser, gulerødder og tilmed broccoli. Rent faktisk prøvede jeg at så broccoli sidste år, men de kom slet ikke op ad jorden.

Jeg er også lidt spændt på gulerødderne, da jeg ikke er sikker på at de kan gro indendørs, da de vist skulle have brug for et ret dybt jordlag. Men der må tiden så vise, om jeg skal ud og fremtrylle en endnu dybere potte et sted, når den tid kommer.

Og så har jeg faktisk også sået en anden ting, men den vil jeg vente med at fortælle om til en anden god gang, da den kræver lidt forklaring.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.