Update på spareprojektet

Sparegris pengeregnDet er blevet januar. Måske er du selv i sparemode ovenpå en december måned, der har været voldsom mod pengepungen eller måske kunne du bare godt tænke dig at læse lidt mere om, hvordan man kan gribe det at spare penge an.

Uanset om du læser med for allereførste gang, eller du har fulgt projektet helt fra første færd, kan du i hvert fald læse, hvordan december og spareprojektet har fungeret for mig.

Egentligt var det kun meningen, at jeg skulle køre mit projekt i tre måneder, men jeg er blevet så glad for det, at der er nogle ting, jeg vil fortsætte med, fordi det gør mit liv mere overskueligt ud fra et økonomisk synspunkt.

Klik her for at læse mere

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.