Hjemmelavet julegave – part II

Hold da op, hvor var det lige ved, at jeg ikke nåede at blive færdig med julegaverne i år. Der var alt for meget at se til, og lige pludseligt var det blevet juleferie, og jeg var på ingen måde færdig med at sy gaverne til mine to niecer. Jeg havde bestemt mig for, at de skulle have hver deres smykkeskrin syet i flere forskellige farver stof med små ugler på, men projektet blev lidt mere langsommeligt, end jeg havde forestillet mig. Men heldigvis lykkedes det mig at blive færdig lige netop i rette tid, og resultatet vakte stor glæde hos pigerne.

Herunder kan du se nogle billeder af det færdige smykkeskrin – vil du se billeder fra tidligere i processen kan du klikke her.

Skærmbillede 2015-01-05 kl. 15.18.06

 

 

4 thoughts

  1. Hej Louise.
   Jeg synes også det er blevet ret fint – det vakte i hvert fald stor glæde hos min niece da hun fik det i julegave. Jeg har ikke et på lager men vil gerne lave det til dig hvis vi kan blive enige om en god pris.
   Hvornår skal du bruge det?
   Mvh Julia

 1. Jeg vill gerne selv sy et må jeg ikke købe mønstret please lover ikke og videre give det vil gerne lave en jule gave håber meget du vil hjælpe mig

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.