Hvorfor gemme i loft og kælder?

Midt i alle mine forberedelser til jul, har der været tid til at tage et overblik i min lejlighed. For sandheden er, at jeg stadig har alt for mange ting og sager liggende. Da jeg for nogle måneder siden sagde farvel til min sambo, der havde fået lejlighed, besluttede jeg mig samtidigt for at jeg skulle rydde op i mine egne sager. Derfor hentede jeg alle de ting, der stod på loftet og i kælderrummet for at gå det igennem. Jeg smed næsten en hel sæk noter ud fra min studietid, og jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke har savnet den. Faktisk er det lidt lettende at vide, at både mit lofts- og kælderrum nu er fuldstændig tomme. For hvorfor skal jeg stakke ting op på lager, som jeg alligevel aldrig kommer til at bruge, fordi det står for langt væk.

20141117_001350
Efter at have været igang med loftsrummet, kom turen til tøjskabet, og der er allerede røget omkring en halv sæk

Men da jeg nu alligevel var igang, begyndte jeg at gå igennem alle mine ting via en 30 day declutter challenge. Det betyder, at jeg over de sidste par måneder faktisk har smidt adskillige sække ud, givet til genbrug eller doneret til loppemarkeder til gode formål.

Og så kan man jo sidde forsigtigt og tænke – mon ikke hun kommer til at savne noget af det? Det var jeg faktisk også selv ret bekymret for i starten, men jeg har oplevet at jo flere af mine ting jeg skiller mig af med. Jeg bliver nok aldrig en af dem, der kan leve på 100 things challenge, hvor du kun må eje 100 ting, men jeg vil gerne gøre hvad jeg kan for at komme alt det ragelse man får akkumuleret kvit.

Så nu er udfordringen givet – kan du leve, så du har alle de ting du ejer i dit hjem, og ikke stakker op i opbevaringsrum på lofter og i kældre?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.