30 Day Declutter Challenge

En af de ting jeg har fået sommeren til at gå med er at samle ny inspiration til at leve enkelt. Undervejs i min søgning, faldt jeg over “30 Day Declutter Challenge”, der som navnet så fint antyder, handler om at rydde op i sin bolig på 30 dage. Godt nok vil jeg gerne leve simpelt, men det er gået op for mig, at jeg ejer alt for mange ting, og at mange af dem er helt unødvendige. Derfor besluttede jeg mig for at tage udfordringen i min lejlighed.

20140913_003324Den eneste undtagelse jeg har lavet fra udfordringen er, at jeg af tidsmæssige hensyn ikke kan nå at lave et punkt på listen hver dag. Jeg har derfor spredt punkterne ud, så jeg kan tage dem en for en, når jeg har tid til det, eller, hvis jeg er super effektiv klare to punkter på en dag.

De sidste uger har projektet ligget lidt stille, da jeg har været optaget af andre ting, men det er mit mål at nå igennem hele listen til når efterårsferien er færdig.

Har du også lyst til at udfordre dig selv, kan du printe din egen liste her.

Eftersom mange af punkterne på listen kræver at man sorterer sine ting i tre kategorier: “Genbrug, Sælges og Affald,” har jeg i øjeblikket 3 forskellige kasser stående i lejligheden. Når jeg går i gang med et område, er det derfor ret enkelt bare at placere de enkelte ting som jeg ikke vil beholde i en af kasserne. Når en kasse er fuld bliver den sendt til genbrug/sat til salg/smidt ud, og jeg starter en ny kasse.

Faktisk troede jeg ikke at jeg ville få smidt meget ud, men allerede på listens første 11 punkter, har jeg måttet ned og vende ved vores storskralds område mere end en gang, og bunken med ting til genbrug er allerede vokset til 2 kasser. Og efterhånden er jeg begyndt at glæde mig til at se hvordan min lejlighed ser ud, når jeg er færdig med hele listen.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.