Nyt liv til gamle møbler

Brødkassen blev efterhånden ret pæn, da den fik en smule maling, men i stedet for at male den kridhvid, har jeg kun malet så man stadig kan se knasterne i træet
Brødkassen blev efterhånden ret pæn, da den fik en smule maling, men i stedet for at male den kridhvid, har jeg kun malet så man stadig kan se knasterne i træe

På et kræmmermarked faldt jeg over et stort aflangt spejl i en gulnet træramme, som jeg købte for kun 250 kr. Derudover fandt jeg en gammeldags brødkasse i en genbrug til 25 kr., som ligeledes var i grimt gulnet træ. I løbet af sommeren købte jeg hvid maling, og så var det sådan set ellers bare at gå igang med penslen.

 

Allerede i påsken fik jeg mulighed for at overtage min mormors spisebord med 6 tilhørende stole. Den eneste ulempe var bare, at bordet var i mørkt lakeret træ. Heldigvis kunne bordet stå hjemme i mine forældres værksted, så i løbet af påsken fik jeg slebet lakken af og malet bordet i en hvid farve.

I august måned var min far så sød at tage hele turen til Aarhus med traileren og sætte bordet og stolene af hos mig. Stolene har jeg endnu hverken fået slebet, malet eller ombetrukket, men heldigvis har vi et hobbyrum i kælderen, som jeg kan benytte mig af i efteråret, når der bliver tid. Så før eller senere skal det nok blive til et pænt spisebordssæt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.