Økonomi mig her og der

20140302_115652Hvis du er en af dem, der ligesom jeg elsker at se Luksusfælden på TV3, hvor familier får hjælp til at rette deres kriseramte økonomi op, så tænker du formodentligt lige som jeg, at økonomi faktisk er ret vigtigt. Meeen, det er jo desværre også lidt kedeligt.

Derfor har jeg forsøgt mig med at gøre det lidt mere festligt at tænke på økonomi og afbetaling af lån. Har du lyst til at se, hvordan jeg gør min økonomi lidt sjovere, så klik ind på leg med økonomien. Du kan også læse lidt om mine overordnede tanker om økonomi her.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.