Regnvejr og æblerov

20131019_134739

Denne weekend har jeg endnu engang gjort hvad jeg kunne for at være en smule mere selvforsynende i praksis.

Jeg har været hjemme hos mine forældre og opdagede hvordan det lyste af små røde prikker i græsplænen. Hundredevis af æbler lå strøet ud over det hele og så var det jo bare at gå på rov mens det regnede stille. Min søster og jeg fandt nogle plastikposer og i løbet af kort tid havde vi to hele poser fulde og ret så valne fingre.

20131019_142557.jpg

Indenfor i varm gik vi i gang med det langsommelige arbejde at vaske hvert enkelt æble og sikre os at der ikke var snegle eller jord med i poserne. Herefter kunne jeg så transportere dem hjem til mig selv, hvorefter de blev skåret i både og frosset ned i min nu stopfyldte fryser. Resultatet er at min sambo og jeg – ganske gratis – har til de næste mange ganges æbletærtebagning eller hvad vi nu lige finder på med æblerne.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.