Forår om hjørnet

Nu er det snart ved at blive forår udenfor, og det er begyndt at krible i mine fingre efter at få gang i at forspire planter. De sidste to år har jeg forsøgt mig med at så tomatplanter i vindueskarmen, da jeg ikke har min egen have, og det er faktisk gået over al forventning.

I år er det meningen, at “have”-projektet skal have hele armen. Jeg har gemt tomatfrø fra de sidste par år, og planlægger at prøve mig frem både med bønner og peberplanter. Derudover har jeg også store planer for et par altankasser med forskellige krydderier i.

Jeg har allerede fundet mine krukker og plantefrø frem, og nu venter jeg bare på, at vejret skal blive lidt mildere og solen får lidt mere magt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.