SpareXperimentet

Hvis du ikke allerede er blevet opmærksom på DR1’s programserie “SpareXperimentet,” vil jeg hermed gerne slå et slag for programmet. I serien følger vi tre familier, der over 9 måneder skal forsøge at spare så mange penge som muligt, da de har forskellige drømme de ønsker at realisere.

SpareXperimentetProgrammet er i mine øjne genialt, da det giver indblik i de forskellige familiers kampe for at spare penge, og viser en håndgribelig måde at gå gennem sin økonomi på, for at vurdere, hvor der kan spares penge.

Efter jeg har set de første par programmer, har jeg selv lavet et overblik over hvad jeg gennemsnitligt har brugt de første otte måneder af 2014. Det er en brat opvågning at se, hvad jeg rent faktisk bruger pengene på, men når jeg tør se beløbene i øjnene og nærstudere dem, giver det mig et langt mere konkret overblik over, hvor jeg kan spare penge, og giver mig et mere kvalificeret grundlag at forsøge at spare penge på, end jeg tidligere har haft.

Har du også lyst til at blive inspireret kan du se programmet her.
(programmet er blevet fjernet fra DR’s hjemmeside, og kan desværre ikke længere findes på ovenstående link)

 

Reklamer

2 thoughts on “SpareXperimentet

  1. Sol enlig mor til to drenge og er på kontanthjælp vil gerne spare penge for at får det hele til at køre rundt. Er promigramt et godt sted at se på

  2. Som enlig mor til to drenge og er på kontanthjælp vil gerne spare penge for at får det hele til at køre rundt. Er promigramt et godt sted at se på

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s