Inspiration til selvforsyning

Herunder kan du se nogle af de steder, hvor jeg har fundet inspiration til mine små projekter, og til selvforsyningstanken generelt

Bonderøven

Bonderøven

Der er vist ikke mange mennesker i det ganske danske kongerige, der ikke kender Bonderøven Frank Erichsen og har set nogle af hans mange påfund og gør det selv projekter igennem tiden på Kastanjegårgen. Jeg har dog alligevel taget ham med i dette, da programmerne stadig er en af mine største inspirationskilder til mine nye projekter.

.
Bonderøven kommer til byen logoBonderøven kommer til byen

Programmet er lavet af DR1 og viser forskellige måder at tænke selvforsyning på i byen, heriblandt urban farming, window farming, fælleshaver og meget mere alt sammen præsenteret af Frank Erichsen som programmets vært.

.


Urbane ressourcerUrbane ressourcer

Selvforsyning startede måske nok som en græsrodsbevægelse, men meget er sket i løbet af de sidste år, og politikerne er nu begyndt at se nærmere på de enkelte tiltag, for derigennem at være med til at inspirere andre. Dette har ført til udgivelsen af publikationen “Urbane ressourcer,” hvor ministeriet for by, bolig og landdisktriker beskriver og inspirerer til at tænke i hvordan vi udnytter de tilgængelige ressourcer i lokalområdet. Publikationen handler ikke så meget om selvforsyning, men er spændende læsning, da det er et udtryk for, at politikerne er ved at få øjnene op for, hvor meget borgerne kan sparke i gang selv, eksempelvis byhaver eller lignende projekter, og at det offentlige gerne vil give rum til det.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.