Stiktrøje massakren

Nogle gange sker det, at jeg får en idé der virker utrolig godt mens den er oppe i mit hoved, men som når den kommer ud, viser sig at være helt forfærdeligt. Eftersom jeg har lovet mig selv, at jeg vil fortælle om alle mine zero waste eksperimenter, både om alt det der lykkes, men også om det der bestemt ikke lykkes, må jeg holde mig selv op på løftet og fortælle om da jeg uforvarende kom til at lave en massakre på en sagesløs striktrøje.

Sagen er den, at jeg sidste år strikkede en trøje, der blev så fin, at jeg fik lyst til at lave en ekstra. Jeg slapper af, når jeg sidder med mit strikketøj, og kunne i øvrigt godt bruge en trøje mere til den kommende vinter. Det eneste jeg ikke var så vild med, er at garn til strikning koster en mindre formue – især, hvis det skal være økologisk og bæredygtigt. Som den opfindsomme zero waster jeg er, gik jeg derfor på jagt i genbrug efter en striktrøje med pænt garn, som jeg kunne trevle op og bruge til at strikke en nye trøje af. “Hvor svært kan det være?” tænkte jeg. MEGET svært, viser det sig. Faktisk så svært, at da jeg endeligt fandt en trøje, hvor garnet stadig var i pæn stand, måtte opgive ævred, efter at have brugt næsten 1,5 time på at få skilt den ad i kanterne, så jeg kunne trevle den op.

Nu sidder jeg så tilbage med en komplet massakreret striktrøje, en masse fnuller ud over hele lejligheden og lettere røde ører. Men da jeg ikke vil smide det forulykkede projekt ud, har jeg tilføjet resterne af trøjen til den pose med tøj, som jeg er igang med at samle sammen til H&M’s genanvendelsesprogram. Så kommer der trods alt lidt ud af mit fejlslagne projekt. Det eneste, der er tilbage at sige, er: DONT TRY THIS AT HOME!

 

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s